top of page
IMG-20221117-WA0006.jpg

Soundhealing

Sinds 2022 organiseert Alice van Praktijk Flow Therapies soundhealing sessie. Samen met andere soundhealing therapeuten en yoga docenten worden verschillende evenementen gegeven in Haarlem, Soest en Zutphen.  De soundhealing wordt vaak gecombineerd met andere herstel bevorderende en verdiepende elementen zoals yoga, cacao ceremonie en healing touch. 

Al deze evenementen zijn in teken van herstel, verdieping in jezelf, ontspanning en ruimte om jezelf te voelen en ervaren. 

Een soundhealing in combinatie met één van de andere aspecten is meer dan een evenement, het is een ervaring.

> Loslaten van spanningen en in de herstel stand komen

> Diep in contact met je lichaam

> Toxines en weefsel spanning laten los

> Bevorderen de uitwisselingen op cel niveau

> Een reis en ervaring met inzichten en ontspanning

Wil je weten wat het inhoud? lees dan hieronder verder.

Image by Ralph (Ravi) Kayden

Soundhealing

Tijdens soundhealing wordt de vibratie van verschillende instrumenten gebruikt om je tot ene diepe ontspanning te brengen. Deze vibraties bevorderen herstel, uitwisseling, tot op cel niveau waardoor spanningen los kunnen laten en beter kan herstellen. Daarnaast is het ultiem ontspannend en helend voor lichaam en geest. En bijzonder om mee te maken. Een hele reis.

Image by Emily Bauman

Cacao ceremonie

Cacao ceremonie is een ritueel dat uit Zuid Amerika komt. De cacao  is onbewerkt en puur en heeft het effect dat je diepe in contact komt met jezelf, je gevoel en je hart. Daarnaast heeft het veel gezondheids bevorderende factoren waaronder pre cursors van serotonine, bom vol anti oxidanten en magnesium. Door de cacao kan je je diepste verlangens en gevoelens ruimte geven. Het is een bijzondere en zachte ceremonie en geef verdieping.

Hand aanraken van water

Healing touch

De healing touch wordt gegeven tijdens de ceremonies met soundhealing en cacao. Deze healing touch is gebasseerd op cranio sacraal therapie en geeft jou lichaam en geest net dat stukje extra om te voelen. De zachte aanraking wordt gegeven op de plek die erom vraag. Het kan zijn dat je daar een steuntje nodig hebt om spanning los te laten of dat het plekje/ de aanraking op die plek jouw wat verteld. 

bottom of page